Mb 190. Hjälp med mätartavlan.

Som rubriken säger behöver jag hjälp med mätartavlan. Detta är min första bil så är ju inte riktigt skicklig. Hur får jag ut den utan att skapa en massa märken/förstöra den ? Tack för tips / svar



Svar på inlägget: Mb 190. Hjälp med mätartavlan.



De finns så många som kan dehär och ingen svarar ? De far ju fan konstigt...


http://www.mbsca.com/ringar2.htm Där ser du hur du tar lös mätarhuset, sen när mätarhuset är löst ser du hur tavlorna sitter skruvade. Bara skruva lös dom. Lycka till.


Så de e bara att dra ut den.


Har ut den 3 cm men mer vill den inte. vågar man ta i lite eller är det kanske nå kablar man behöver dra ut ? är ny inom dehär med bilar så vet ej mycket


Har ej tagit lös på w201 så vet inte helt och hållet hur det ser ut men det bör vara samma som till 124:an. då är det bara ta lös hastighetsmätarwiren (sitter gängad) i mitten på mätarhusets bakkant längst ner, sen är det 2-3st kontakter beroende på mätarhuset. Enklast är att dra ut mätarhuset så långt det går , sen försöka se. Om du vill ha mera precis svar skulle jag rekomendera att du frågar på mbsca.com/forum finns mkt kunnigt folk dära lycka till.


De ska ja göra tack för snabbt svar.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka