Suicide doors volvo pv

annars kan du kolla nån gammal wheelsblaska, dom byggde en taksänkt wv i tidningen för ett gäng år sen där dom byggde just suicide doors var väl göran m som byggde tror jag!! har lätt för mig att dom förstärkte stolpar en del mm kolla det



Svar på inlägget: Suicide doors volvo pv



Du har inget nummer på denna wheels blaska,? annars har ja en del och gå igenom :S


http://www.freecarkits.com/suicidedoors.htm


ja där såg man ju hur dom ser ut , men inte hur man bygger dom.. men man får väl knåpa antar jag.


nej men wheels har väl nån form av försäljning av gamla nr, tror du kan maila dom från deras sida och fråga!!


Okej , gör ett försök på deras sida.


finns tydligen en bok om denna vw, heter volkswagen, från dröm till verklighet kan beställas från wheels förlag! men kolla att det handlar om suicide doors i den innan du köper, jag kan ju ha fel även om det är sällan!!


Går att använda original dörrlås/mekanismer & dörrgångjärn, då flyttar dom från vänster dörr till höger dörr & dom från höger dörr sätter man på vänster dörr. Kanska blir mindre jobb om bygger egna dörrgångjärn, bara gå ut & mäta på bilen. Original mekanism e inte den bästa konstruktionen, rekommenderas att byta till nåt bättre, t.ex från Golf/Jetta 70 - 80 talsmodeller dom får plats i en pvdörr. Om vill bygga eldörröppning då mycke bättre med mekanism från en Golf, såna använde en av mina bröder på sin Duett.


Kan du fråga en av dina bröder hur han gjorde mer utfört, så jag har nåt att gå på , vill gärna öppna bilen med fjärrdosa.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka