Lackering av Kjolpaket

Jag har ett splitter nytt kjolpaket till min mazda 323f i glasfiber, jag undrar om det bara e att lacka över de som vanligt eller vad det skulle kosta att få en riktigt lackerare att göra de.



Svar på inlägget: Lackering av Kjolpaket



Det beror helt på hur det ser ut när du får det. En del paket är färdig-grundade, och en del inte... Men bäst är ju att våtslipa och sen lägga grund och lack på det Köpte själv ett paket till en S60 jag hade förut, det skulle komma grundlackat. Men när jag fick det såg jag att det bara var att gnida på med våtslip själv Mitt paket satt på bilen när det lackades, så det blev ju en hel del maskering och sånt. Kostade 4000 hos en lackerare då, men säkert billigare om han hade lackat delarna löst


Tack som F.. för svaret haha, nu blir de slipa slipa och ringa lackeraren igen för ett möte:)


brukar de inte va mycket dyrare`?


Blir inge dyrare än så ifall man skippar kvittot Inte för mig iaf


Varför våtslipa? Och varför är alla så jävla inne på detta med att våtslipa allt?


Vet inte, känns bra bara


Trams


är det inte lättare o lämna in det som det är och sen låta lackerare göra jobbet än och våtslipa? är det småjobb så är det väl okej o våtslipa och lacka själv `?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka