Solfilm firma i göteborg

tjena. undrade om de finns någon grym firma i göteborg eller runt om götet som är duktiga på det dom gör och tar bra priser för arbetet. jag gjorde min förra bil på antec och de var otroligt proffsigt och välgjort, kostade mig 3000 kronor dock, det är inte så farligt men finns det någon annan firma som gör ett bra jobb för mindre priser så tackar jag inte nej till att göra min bil där precis.. för nu ska jag göra en audi a6:a alla bak och framrutor förrutom framsidan, kan lova att jag kommer få trycka fram 6000 hos antec. det är jag inte så sugen på. har ni någon bra firma runt om dela gärna med er.



Svar på inlägget: Solfilm firma i göteborg



Dartz solfilm, toptint, kolla med dom. Lycka till


Har förmig att Toptint tonade min polares 740 (från B-stople å bak) för 2000:-..och det blev riktigt bra! Tror tillåmed att dom har 2-års garanti.. Finns la nått som heter typ solfilmsmontage.se tror jag me..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka