Söker emblem Audi

Hej söker efter emblem, Audi ringarna i metall eller kromad plast, ca 6-7 cm långt. Var hittar man sådant. Kommer exprimentera lite... Med vänlig hälsning, Magnus



Svar på inlägget: Söker emblem Audi



sökt på ebay?


Letar jag med, men tror att det får bli att man tar kontakt med någon firma som får göra dom. Har gjort dom i program. (Provar att sätta dit en img-tag, få se om det fungerar) (Funkade inte. lägger in den som länk)http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1308272 Nu ska jag bara hitta firma som kan ta fram dom. Har pratat med två firmor, ena skulle ha sjukt mycket pengar, typ 7-8 timmar a' 450kr för två på 5-6cm och ett på 9cm. Den andra firman bara skrattade åt när dom hörde priset dom skulle ha. Han sa att max en timmes jobb. Så jag ska snacka med dom igen när jag kommer förbi dom. Är det bråttom att få fram dom? Annars kan jag snacka med dom att göra några till när dom gör till mig. Men det blir i januari jag pratar med dom.


far till närmsta skrot och plocka bara?


Är bara så att dom inte finns i rätt storlek jag vill ha dom i. Annars så skulle man gjort det.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka