X-traljusmontering 945 -98 Hjälp

Hallåj! Precis som topic lyder behöver jag lite hjälp Nu ere så att jag vill inte förstöra plasten i fronten, det skall monteras på 3st blåa sims ljus fram. Att koppla strömmen skall inte vara några problem. Dock hur fan platt jäveln skall sitta behöver jag hjälp. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us



Svar på inlägget: X-traljusmontering 945 -98 Hjälp



Vill du inte förstöra plasten/kofångaren så blir det svårt att montera fästet. Fästet monterar du bakom regskylten, så ev hål döljs av regskylten, om du skulle ta bort fästet. Funkar sätta fast med montageskruv, men jag har alltid använt mig av genomgående bult för att vara säker på att fästet inte ramlar bort Stabiliseringstagen kan du skruva fast i grillen. Elen till reläet och extraljusen kopplar du såhär:


Kommit på hur det skall sitta nu tack för all hjälp!


ja, skruvar du fast fästet i mitten bara så kommer inte sidorna ligga mot kofångaren.. På min 945a jag hade så skruvade jag fast fästet med genomgående bult rätt så långt ut på fästets sidor. Då blev fästet lite böjt och låg intill kofångaren och såg bra ut. Fick göra samma sak på min v70 för att fästet skulle ligga emot, annars glipar det nån cm på kanterna. Vet inte om jag kanske har nån bild på det, osäker... Men annars kan du kolla runt på andra 940 som har extraljus o se hur de sätt fast dom. finns säkert nån bra bild här på garaget eller på google bildsökning.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka