Någon som vill redigera dessa mätartavlor? =)

Hej! Här kommer en länk till en mapp med mätartavlorna från min 940 som jag scannade in, det kanske finns någon generös här på garaget som är duktig på photoshop som vill hjälpa mig att fixa dom snygga=) Kom ihåg att vilken färg dom nu än blir så måste siffrorna förbli vita så ljuset skiner genom. Vore jättekul om man kan få några mätartavlor från flera och välja ut dom som blev bäst! Här finns dom: http://speedy.sh/NFE6D/Matartavlor.rar gärna något inslag av dessa vore snyggt http://www.google.se/imgres?q=volvo+s60 . mp;bih=923 Tack på förhand!



Svar på inlägget: Någon som vill redigera dessa mätartavlor? =)



Gjorde en mätare med sommar/höstkänsla


Kommer ju bli snett när han monterar det...


Precis, siffrorna är rak men tavlan är fortfarande sne, den måste vridas rak och siffrorna därefter, tavlan var snygg men inte precis som jag tänkt mig, men du verkar ju vara duktig på photoshop, så du kan gärna få göra en till tavla och se om jag gillar den=) Jag tycker inte just denna mätartavlan föll mig i smaken..


Siffrorna måste vara vita även strecken så allt lyse bakifrån får dom att lysa och dom måste förbli orörda för annars stämmer dom inte överens med den nuvarande mätartavlorna som man ska limma dit dessa på:-)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka