nån som förbehandlat innan limning med sikaflex 521-uv?

ja som rubriken lyder, är det nån som förbehandlat innan limning med sikaflex 521-uv? typ sika aktivator eller vad det heter för att det ska fästa bättre mot underlaget? ska vara mellan lackad yta(2 komponent?) och abs plast. gäller sidokjolar:) eller är det bara att köra på utan nån förbehandling och se till att det är rent där före bara, ta typ lacknafta kanske och göra rent med före?



Svar på inlägget: nån som förbehandlat innan limning med sikaflex 521-uv?



Är ingen expert men jag skulle se till att ha det rent och fettfritt innan, och om det går skadar det nog inte att försiktigt rugga upp ytorna med ett fint sandpapper så borde det sitta extra bra. Lycka till


Jag gör de ja e duktig på.. trådlyft inte därför jag skriver dock. Köpte just en tub sikaflex 521 uv och nu läste ja på den å den gick ut 09/11 tro ni de spelar nån roll eller bör ja byta ut den?


Iofs är den oöppnad, så då kanske de e lungt?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka