Lampor till Volvo s40, vilken sockel?

Har nu bestämt mig för att byta alla lampor i bilen till xenonvit, dom lampor jag har tänkt mig byta är i mätarhuset, hela instrumentpanelen och taket. Dock så hittar jag inte vart man kan köpa 3st av dessa lampor som tillhör mätarhuset, färddatorn och till vänster om ratten (där man sätter på/stänger av halvljus) Lampa 1 - Mätarhuset http://imageshack.us/photo/my-images/96/img0736cd.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/252/img0768t.jpg/ Lampa 2 - Färddator http://imageshack.us/photo/my-images/854/img0745pp.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/696/img0770l.jpg/ Lampa 3 - Vänster om ratten http://imageshack.us/photo/my-images/843/img0766yt.jpg/ Hoppas någon vet vart jag kan hitta och köpa dessa 3 olika lampor, för jag gör det inte! Mvh, Kryckanb



Svar på inlägget: Lampor till Volvo s40, vilken sockel?



Kolla här http://www.philips.se/c/car-lamps/31146/cat/sv/ och se vad för lampor du har i bilen sen går du in på www.diodhuset.se och kollar om du hittar likadana fast dioder med xenonvitt


Jo men den guiden visar bara alla lampor på utsidan av bilen Plus att jag redan varit inne på diodhuset och letat som en tok efter rätt lampor men hittar ej samma "fästen"..


Hmm då vart det lite svårare.. du har ingen bruksanvisning eller liknande där du kan se vad för lampor det är som sitter där?


Tyvärr så tror jag att den är borta :s men får väll ta och leta rätt på den, om ingen annan hinner svara innan dess!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka