Söker dörrhantag i chrome till S60/V70

Hejsan! Som ämnet förklarar så söker jag dörrhandtag(V70 & S60 har identiska handtag så därför finns V70 med). Själv äger jag en S60. Jag har en röd bil och skulle tycka att det vore väldigt snyggt att ha handtag i chrome. Dessvärre verkar marknaden verkligen klen när det gäller dessa delar. Att köpa nytt ifrån Volvo har jag förstått att detta kostar en hel del för plånboken Om någon vet något om detta vore det väldigt uppskattat ifall ni kom med tips! mvh!



Svar på inlägget: Söker dörrhantag i chrome till S60/V70



Kontrollera om inte handtagen passar från den lite senare modellerna typ 04-09. Isåfall finns sådana på skroten.


Jo de ska passa. Alla ifrån 00-09 skall vara samma modell som jag har förstått jag har inget vinteråk så blir lite svårt att ta sig till JB som ligger ca 4 mil ifrån mig


http://www.foliepapper.se/produkt/folie . eal_chrome Har ingen aning om detta blir bra, men billigt blir det ju iaf


Ja jag har sett det med men vafan, det ska vara ordentligt. Annars får de va!


Men det blir faktiskt bra. Har sett det någon gång. Kanske krävs lite erfarenhet för att få det snygg dock Säg gärna till om du hittar några. Vill veta vad dom kostar!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka