Hur gör man camo lackering?

Fundera hur man själv kan lackera bilen i camo.. ska ha den vit svarta med grått mm på min golf 2.. hur ska man markera å sånt?



Svar på inlägget: Hur gör man camo lackering?



det är bara lacka bilen vit och sen klipper du ut lite olika rutor av papper och tejpar på sen lacka svart ochj göra om det med grått sen drar du bort alla papper och vipps så har den olika färger


aha fast bilen är svart så då blir de vitt istället då.. hur länge brukar de ta innan färgen torkar?


Bero på färg, men normal härningstid 24h


ojoj de va läng ;P beöver ju åk me bil oxå ^^


Du får låna nåns


De gå ju vänta 1-2 timmar också, bero ju helt på hur bra du vill att de ska bli!


ja de va int noga bar de int ramlar av när man kör


ja kommer ju rolla så de är ingen kunglig bil


Ska du bara köra en bit ere nog lungt, men de bör inte va slask lr snöa. Se till att den fått skillbildning och att färgen verkar en aning fast. Alltså den ska ej va rinnig.





OBS temperaturen är väldigt viktig när färgen torkar, minst +15 grader (helst över +20 grader) annars blir torktiden mycket längre och risken finns att färgen inte härdar alls... Men ju varmare desto snabbare! Så har du tillgång eller kan låna ett varmgarage och ännu bättre med en kraftig värmefläkt på några kW, så går det snabbast!


aha ok.. jo jag ska måla hos en stoor verkstad isåfall med allt möjligt i.. va kan bli bäst färg då? grön,brun,beige,vit eller svart vit grå?


ska de va seriöst eller "lekstuga"??


skapligt seriöst. så de ser bra ut iaf.. men på nära håll ser väl rollning aldrig bra ut





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka