Xenon ljus till VW golf 1.6 -03

Tjenare! Mitt namn är Daniel och är ny här. Har precis införskaffat mig min första bil, En VW Golf 1.6 -03. Det är så att ja skulle vilja byta ut dem tråkiga framlamporna på bilen till xenon om det är möjligt. Tänkte då fråga om det är någon som kan nått om detta och kanske har gjort det!? Vet inte så mycket om sånt här så vore tacksamt om nån kunde förklara hur de går till och lite tips på mer diskret renovering man kan göra med bilen så den blir lite frächare! Tacksam för svar Mvh Daniel



Svar på inlägget: Xenon ljus till VW golf 1.6 -03



Du borde ha H7 fattning i dina lyktor, precis som min golf från 00. Kör själv på detta xenonkit http://www.xenonkungen.com/se/art/budge . 7c33302c8b vilket jag är riktigt nöjd med. I princip bara att plugga in medföljande kablar i ballasten, samt två stycken kablar i "sockerbiten" som du sätter fast på original halogenlampan. Kör på 35w, räcker gott och väl och bländar inte! Ett tips är även att fästa ballasterna i innerskärmen, så får du en snygg montering också!


glöm ej att köpa H7R så det inte bländar så sjujävulskt


Okej. Tack så mycket för tipsen. Men har några frågor, Är detta lätt att installera eller är de bökigt å krångligt? Hur installerar man detta kit? Kan en nybörjare som jag göra det? Måste man besöka nån besiktning sen efter att man satt in nytt ljus? Med vänlig hälsning, Daniel


Detta ljus i din bil är olagligt, så de bästa vore om du inte lät dem veta om det överhuvudtaget. Du får sätta in halogen under besiktningen. Men väldigt lätt att installera!! Du får me en liten riktning också som är lättförstådd!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka