Hjälp ang fake splitt fälgar

Hej jag har lackat om mina fälgar och dum som man är så tog jag ur dom små "skruvarna". Så nu till frågan är det någon som vet var man kan få tag på nya eller om det finns något annat sätt att fixa det på?



Svar på inlägget: Hjälp ang fake splitt fälgar



Du kan ju börja med att skriva ut va du har för fälgar.....


Misstänker att de är dessa han menar http://www.garaget.org/?car=266778&image=2586372


Precis det är den på bilden. Har inte en aning om vad dom heter satt på bilen när jag köpte den.


din lokale järnaffär?


limma dit dem?


Jag limmade dit mina. suttit i 4år.


Borra, gänga, skruva?


Hur satt de fast från början då? Fäst dom på samma sätt igen.


om de är "fake" splitt fälgar så är de väl inte skruvar som går in i fälgen för skojs skull? de är väl bara som "skallarna" från skruvarna som sitter dära? kan då inte tänka mig att de sitter skruvar dära till ingen nytta alls..





knackade ur mina när jag lackade om mina fälgar var bara till att knacka tillbaka dom igen. sitter dom inte kvar så gör som dom ovan och limma dit dom alternativt gänga hålen och sätt dit nya


Nej precis det är ju inga skruvar utan mer plugg liknande. Men jag ska kolla lite i järn affärer om dom kan ha så små skruv.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka