Kan man se om supra lampor är för höger eller vänstertrafik?

Ja som rubriken då lyder undrar jag om man på något sätt kan se på lampan (Urplockad) från bilen om det är för höger eller vänstertrafik ? Ska köpa begagnade och säljaren säger att han inte vet. Tack



Svar på inlägget: Kan man se om supra lampor är för höger eller vänstertrafik?



Själva lamporna spelar väl ingen roll om det är för vänster eller höger sida, men lyktorna eller insatserna skiljer ju. Det enklaste hade väl varit att fortfarande ha de monterade och se hur ljusbilden blir?


Jasså du kan inte hålla dig mer än en vecka! innan det ska pillas;) är det här i närheten du ska köpa så kan du ju bara koppla lamp sladden utan att ta av din egen strålkastare och lysa mot en vägg, men antar att det inte är i närheten... lägg upp lite bilder på den nu också!


Säljaren har lamporna redan urplockade och jag kör inte med min supra för tillfället så jag kan inte testa dom heller.


bilder kommer blir kanske en projekttråd eftersom jag har ganska mkt planerat, (front beställd)


Gött kommer bli skoj, skönt att du fått återfall till japs tycker jag hehe;)


aaa får väl se hur länge det varar fast med 7400 mil på mätaren lär jag väl ha den ett tag.


Sätt igång lampan med ett 12v batteri bara och lys mot en vägg så syns det hur dom lyser.


okej, och hur ser jag då om det e för vänster eller högertrafik ?


Rak ljusbild är okey. Går den däremot så här \__ så är den för vänstertrafik. Går den __/ Så är den för höger. Dvs den ska lysa högre upp mot högersidan.





Jag tackar för hjälpen!


Men nils det vet du väl:p


vart kan man köpa supra lysen då är min fråga?


Jag hade först och främst kollat ebay.com (eller ebay.co.uk om du mot förmodan vill ha för vänster trafik) och hittar du inte där så skulle jag tro att det är din toyota återförsäljare/verkstad som får hjälpa dig...


köpte lamporna, kom på att skulle det vara för vänstertrafik byter jag bara glas och insats och supralampor är ganska dyra på ebay faktiskt, ovanligt nog, smr (supramannen) kan nog fixa annars.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka