Framrute dekal 740

tjenna tänkte sätta en text i rutan men istället ha där uppe, så tänkte jag ha längst ner vid rutan vid torkarna. får man ha de elr inte och hur stor får den då vara ? och gjärna om någon har de vad e de för mått på dekalen? tacksam för svar



Svar på inlägget: Framrute dekal 740



finns små markeringar längst ut på vindrutans båda kanter. dit ner ''får'' man ha board


Helt fel. på E-märkta rutor får maninte ha något överhuvudtaget monterat. NGET ALLTSÅ. o bara för att vara extra jobbig: tror du att alla länder i världen har samma regler för vindrutestreamers eller ? eller tror du verkligen på att alla biltillverkare specialtillverkar vindrutor till respektive lands trafikförordningar ? *bara undrar* OBSERVERA SMILEY´n: Alltså: markeringarna har inget som helst med en "godkänd" MAXNIVÅ FÖR VINDRUTESTREAMER ATT GÖRA:


suck på sbp gäller typ dessa markeringar.


SPB har sagt 10% utav rutan , då pratar jag längst upp på rutan ...


Detta gick iaf igenom sbp!


ja ibland säger de att det är oki så länge som dekalen ej sitter i synfältet. MEN faktum kvarstår att jag svarade rakt på sak til trådskaparens fråga om det var laglilgt vilket det ej är testa o fråga dem rakt ut & be dem visa dig lagtexten där det står att det är oki att sätta en dekal/annat i vindrutan ner till markerningarna Skriv gärna ditt svar här sedan, neeeej, det behäver du inte, för jag vet att det jag skrivit stämmer till 100 % Se även vad du skrev själv: på sbp gäller "TYP" dessa markerningar.


Har inte sagt nånting alls nånstans om vad som går genom eller ej. faktum kvarstår att det är olagligt enligt gällande trafikförordning från transportstyrelsen. Samt att bara för att din bil passerat SBP så kan du ändå få böter för detta utanför av Polisen o fullt regelr'tt utav dem.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka