Fælgar+Dekaler/motiv

Tjo tjo! Ær det någon har lust att leta fram några fina 18"-20" fælgar som skulle passa bra på min bil? Prisklass kvittar... 108/5 Har letat som en tok men inget faller mig i smaken.. Sedan om någon vet om en bra "Dekal" firma som har fina motiv som skulle passa sig bra på min bil så får ni gærna lænka det.. Min bil ær just nu helt dekalfri Och det kænns som om något fattas på den! Allt från text dekaler till Motiv. Ær vældigt sugen på att bredda bilen också men det ær något jag inte vågar mig på. Om man læmmnar bort bilen før breddning vad kan det då hamna på før pris? inklusive lackering? Om någon kænner till någon som breddar bilar før en vettig peng så SKRIV! http://www.garaget.org/?car=259772 Hoppas ni har tid att hjælpa mig!



Svar på inlägget: Fælgar+Dekaler/motiv



Fälgar finns det ju lite överallt tex. www.amring.se. men vill du ha riktigt speciella får du nog importera kanske?. men borde gå å få tag på de du söker. kikade lite efter breddning av s60 men kunde inte hitta något. måste finnas någon som kan det


dekaltrim.nu


Vet att det i alla fall finns 3 st V70n som är breddade här på garaget.org, hör med någon av dom. Under tiden du kollar på fälgar och breddning får du slänga upp lite bilder på nya ljudbygget! *väntar*


Inte fått mina flexrör än så jag kan inte klä lådan. allt ljus har kommit iaf Vet inte hur detta bygge kommer sluta :p har lite för många ide'er känner jag! Vill redan nu bygga om allt igen..


Breddning: http://www.garaget.org/?car=253031&image=2620848 Riktigt fina bilar


Breddningen gör så sjukt mycket på en bil!


Jaa!! Och kostar lite pengar


Tur det d! Hade varit mindre kul om det kostade en massa pengar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka