Xenonljus saab!

Tjena! vill skaffa xenonljus till min saab 9-3 aero vill ha något som lyser riktigt blått, både i dimljusen och vanliga har ni några tipps. inte för dyra bara;)



Svar på inlägget: Xenonljus saab!



Varför? Beställ ifrån vvme.com eller ebay.


vadå varför?


Dom flesta tycker nog att det ser väldigt epa ut Men vvme är väldigt bra. 6000k är lagomt blått tycker jag. 8000k är väldigt blått, 10000k är BLÅTT.


vad ska man ha för storlek på de (är nybörjare) slim eller? och va för watt?


Max 35w och 6000k. Har själv haft 10000k i dimljus på min v70n och den såg man inte att dimljusen lyste på vägen när de var mörkt ute


okej ska kolla på de då:)


55w (Projektorlins). 35 duger nog i dimljus. Så du vet, ju mer Kelvin du skaffar, desto sämre ljus. Men om du bara vill ha för utseendes skull så ta 10000k Halvljus hade ja kört på 6000K då fåru både och Köp inte slim bara.


6000k ger bästa ljuset men 8000k tycker jag är snyggast, men de är en smaksak.


någon bra sida där allt är billigt;)





Humanhabit.se brukar jag köpa från. 999 kr för ett bra kit. För en sak som jag lärt mig med säkerhet är - "Man får det man betalar för"


hmm inte alltid,, jag köpte 2 kit av en kompis för några år sen,, men alla ballasterna har lagt av,, å lamporna som ska vara 4300k är blåare än mina 5000k,, så nääää,,


Läs förstainlägget på denna sida: http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 17&p=1


Haha nåra år sen ja.. du tror de håller för evigt? De kan ja tala om att de gör de inte. Det är faktiskt en slitage del. Om du möter en bil som har lila sken så betyder de att xenonlamporna bör bytas.


Sen vet man aldrig vad man får för andrahandsvärde på xenonkit


Varför inte slimmade ballaster? jag har såna som är jä**igt bra.


NYA lampor men som du säger om ballasterna så,, men alla är inte använda så länge,,


Nä jag tycker de inte funkar nå bra. För mig har de bara jävlats, man får för dålig effekt från dom, och antingen tänder inte lamporna, eller är de stroboskopseffekt på dom. (Kina kvalla) Här är ett klipp på flimmret från mitt gamla xenonkit, var bara å byra ut skiten, inte ens relä hjälpte. http://www.youtube.com/watch?v=pKR_ixbS . -Vo8uTl9pn


Precis Men för å vara ärlig så var jag tvungen att returnera en ballast från humanhabit för en komponent va lös innuti. Den lyste ca en vecka. Sen fick ja en ny. Bra att ha kontakt me iaf, inget strul osv. Men klart man vill ju att sakerna man betalat för skall hålla.


Kolla på bok instruktion till din bil. Kolla om du har 35W eller 55W. Storlek hittar du också i bok instruktion ( H1, H3, H4, H4-3, H7 osv) Om din bil har 35W och du använder 55W så bränner belysnings kablar om ett tag. Om din bil har 55W och du använder 35W så får du svag ljus. 8000K är den vita om du tar mindre T.e.x 6000K 4300k osv gå det mot gol om du ska ha blåt så är det upp åt 10,000K, 12,000K, 15,000K osv mycket blå är det 30,000K Jag själv köper alltid från www.alltbilligt.com. De har lagom priser men bra kvalitet





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka