Vinyl från vinylstyling.se.

Hejsan! Nu är det så att jag har lite frågor kring vinylstyling.se är så att jag för mer än två veckor sen la en beställning där på lite vinyl jag ska ha till diverse saker för en allt för inte stor summa. Men nu efter lite mer än två veckor har jag inte hört ett ord om min beställning, har kontaktat vinylstyling via mail 3 gånger utan att få svar och då är första gången ca en vecka efter att inte har hört något. Så det jag hade velat veta är vad folk har för erfarenheter av just vinylstyling.se? Bra eller dålig? Bra kvalité på produkterna? Ja allt är av intresse! Har googlat som en demon på allt jag kan komma på och inte hittat något speciellt omdöme, eller några trådar om just detta företag kan även vara jag som är kass på att googla så hänvisa mig gärna om det finns något, men av en slump råkade jag hitta en länk som ledde till Facebook som någon hade gjort ett inlägg i "VinylStyling.se" och skrev följande: "Lurad! Har beställt och betalat för mer än 3v sedan, inga besked, inga svar på några mail, går ej att nå på angivet tfn nr. Har han kursat så skulle han stängt sidan. Kan bara få det till rent lurendrejeri. Avvaktar ett par dgr till." Den 11 December 2013. Svaret till dennes påstående kom Den 11 januari 2014 med följande "Skickas för fullt nu!". Då det här var det enda jag hittade som "omdöme" så känns det lite surt nu i efterhand då jag alltid brukar läsa lite omdömen och erfareheter innan jag beställer av för mig okända företag men då jag bara skulle ha så pass lite tänkte jag inte mer på det och bara beställde. Tillsist om ni läst allt jag skrivit vill jag säga att jag inte vill hänga ut VinylStyling.se på något sätt, utan är bara rent nyfiken av vad folk har för erfarenheter av företaget och att andra också ska kunna ta del av omdömen som kanske kommer upp i denna tråd som söker efter omdömen. Samt få svar på varför de verkar vara lite sega leveranser av beställningar, har haft tanken på att de kan vara slut i lager men då tycker jag att man borde fått någon respons på mailen eller meddelat på annat sätt. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Vinyl från vinylstyling.se.



Det är väl bara att läsa på www.facebook.com/Vinylstyling.se för att se vilket skitföretag det är. Han skyller på allt och alla. Jag skulle aldrig lägga en beställning där..


Hej! Om du fortfarande vill ha saker kan vi säker hjälpa dig! Http://www.vnvinyls.se MVH Victor Palaic VN Vinyls





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka