Interiör styling firmor sökes

Hejsan vill till en början säga att jag försökt söka och hittade ej riktigt vad jag söker så ska förklara! Jo jag ha en nissan 200sx s13 som jag tänkte piffa upp lite.. hittat lite olika stylingfirmor men söker framförallt interiörstyling sida. Ex. Handbromsdamasker, växelknoppar, pedaler, växelspaksdamasker m.m i stort utbud! vore kul om nån känner till specifik sida till 200sx s13 med! Ser gärna att det är svenskt och pålitligt företag! Mvh håkan



Svar på inlägget: Interiör styling firmor sökes



stylit.se realcar.se


Hej handbromsdamask,växelspaksdamask= om du vill ha ett unikt utseende och själv kunna påverka alla faktorer så kontakta en sadelmakar som syr upp detta åt dig..kostar inga vansiniga summor. Romlands kan jag rekkomendera i detta ärendet. Sedan när det kommer till pedaler,växelknoppar mm titta på NISMO som är Nissans "hustrimmare" dom borde ha eller kolla ebay. Köp inget billigt trams det kommer se taskigt ut och du kommer inte bli nöjd. Har själv varit i samma "fälla" förut.Man tycker att fasen va fräsigt..Men sedan när passform och funktion kommer in så blir man besviken.Pedalplattor i alla former har jag testat med samma resultat..antingen glappiga eller så tappar man fästet på dom just när man behöver det..Visst det ser bra ut på en utställning men inte i riktiga livet..


ahhh tack ska du ha! håller helt med det ska vara lite kvalite på grejjerna med!


www.stylingbutiken.se


ahh visste om den kollade igenom den lite extra nu verkar faktiskt vara rätt mycket man kan satsa på där!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka