Sportstol XL

tja. tänkte kolla om de e någon som vet några sportstolar för dom som e lite större.. sitter lite trångt i en vanlig nämligen. har hittat sparco men dom går på runt 4800.. tänkte om de fanns några andra.. måste vara godkända utav något slag. en CE märkning så dom går igenom besiktningen..



Svar på inlägget: Sportstol XL



Hejsan! Hade inget att göra då jag iaf jobbar natt. Har kollat på rätt många sidor, och de är detta jag hittar. 1700kr per stl är la billigt. Men detta är med fast rygg. Jag hade en billig stol utan någon märkning i Tsporten. Gick genom besikningen alla gånger utan problem.

http://www.japtuning.se/catalog/index.php?cPath=24_119 Bimarco-stolarna finns i XL från Japtuning.se. Vet inte varför dom inte är med på sidan


tackar.. dom verkar rätt helt okej.. ska nog beställa en sådan o testa är en 242 -75 som jag bygger om med bur och motorbyte


Kul jag kunde vara till hjälp Nu tycker jag att du lägger en röst p min bil som tack





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka