Foliering av bil nån som gjort det?

är det någon här som har erfarenhet av foliering? jag har ett företag i stan som är intresserade av att foliera min bil... jag hade tänkt lacka om bilen men detta var ju ganska intressant? jag var o kikade på en bil dom hade gjort och det ser ruskigt bra ut... men det är ju dock inte samma sak som en lack såklart.. tänkte bara kolla om det var någon som haft sin kärra på foliering och jag vill höra lite info... ska enligt företaget hålla i 10 år..



Svar på inlägget: Foliering av bil nån som gjort det?



Hej! Min kompis lämnade bilen för foliering och det blev så dålig att han rev alt. Det var ett ''företag'' i Eskilstuna som häter Wrapped.


mer missnöjda än nöjda av personer jag känner


Finns massor som har folierade bilar och är nöjda med det. Kolla här får du se. http://www.garaget.org/search.php?q=fol . 2=&p=1


Har själv folierat typ 10 bilar, å kan säga att väljer man en billig folie så blir de där efter. Sen e ju vissa bilar knepigare än andra jag har iaf aldrig haft nån som varit missnöjd. Dock ska man tänka på att de e långt ifrån samma resultat som att lacka om bilen.


Jag är sugen på att göra min Gtr mattsvart med svarta pulverlackade fälgar... kolla gärna in bilen o kika vad ni tror:) den blir väldigt svart då jag har nedtonade lysen också:)


Jag säger bara, NEJ GÖR DET INTE!..Jag har precis follerat min kära pärla och det blev ett utav mina störrsta misstag någonsin! Spar pengar och lacka om bilen istället, mycket snyggare samt mycket bättre! Om du vill se varför jag säger nej så kika in på http://www.garaget.org/ddii Så ser du vad jag pratar om, risken är att du blir blåst, som jag blev. Fick bli att riva allt efter 24h. Hoppas att du lackerar istället för att follera!


nå lämna du inte in den igen så dom fixa allt? han kan ju bli lika blåst om han lackerar.. satsa på Foliering tycker då jag


Fy vad jävligt de såg ut Såg riktigt amatörmässigt ut! Dock har jag sett duktiga jobb som gjorts också och ska jag vara helt ärlig så har inte jag direkt sett någon skillnad på lack o foilering, det märkte jag först då ägarn sa det! Men helt klart är ju lack att föredra!


de va nog de sämsta foliering ja sett i hela mitt liv. va har dom körd med för folie? ja folierade halva min vita jetta men "folie" från bauhaus. sånt man klär skåpsluckor å bänkskivor med.. å den folien e rätt knepig att klä me.. men de ser ju 1000ggr bättre ut än foileringen på din bil.. va fick du belata för de??





Tja! oj du...var de nån lokal alkis du lämna bort det till eller? såg ut som dynga rakt igenom! tråkigt för din skull och jag hoppas du inte betalade för det! dom som skall göra det åt mig i sådanna eventuella fall! är c-upp här i Boden.. dom har folierat diverse bilar samt deras egen firmabil som såg riktigt bra ut, och med tanke på att dom säger att det ska ta 4-5 dagar och färdigställa så kan jag tänka mig att dom är seriösa.. dom ska mest troligt fixa spons på endel av jobbet därav att jag är intresserad av det..


Det där reklamerade du får jag verkligen hoppas! Men jag håller med om att hellre lacka bilen.


jag hoppas verkligen att han var smart nog o inte betala:)


Var ett "spons arbete" som de skulle genomföra på..5-6 dar precis som du sa att din eventuella sponsor sa till dig. Allt de sa var ren lögn rakt igenom + mycket mer därtill! Jag fick betala 6000:- för materialet i FÖRHAND, jobbet skulle vara gratis. De ville inte ersätta mig för det usla jobbet utan ville göra om...bilen hade de redan hafft i 4veckor liksom. .så nej! Nu blir att ta detta vidare till häögre makt. Nu när man kollat upp "firman" så visade det sig att de inte ens fanns hos skattevärket, störst sannorlighet svart företagare. Blir att ta detta vidare! Rev för övrigt ner allt efter 24h..Bilen ser ut precis som förr, mycket bättre säger jag bara! - Vill inte förstöra din tråd med mera OT, men hoppas att du tänker dig för och lackerar om bilen istället..Folliering är bara FOLIE?! En lack är en Lack, mycket bättre samt snyggare. Spar pengar för det, eller sök eventuell spons för lack istället!


4 veckor? man "tejpar" ju en bil på 1,MAX 2 dagar.. en foliering kan bli riktigt bra om man vet vad man håller på med.


4veckor, du läste rätt. Blev bara fram skjutet, mekanikerna var bortrest, han blev sjuk två gånger, sen reste han bort, kunde inte jobba, jobbade efter arbetsstid för de hade "2st garage" osv....Lögn efter lögn! Hans ord är "vi jobbade ritkigt hårt med din bil för att få den klar"...Ahh, vad säger man?


pinsamt företag som inte har en aning om va dom håller på me.


kan förstå att audi_powah är missnöjd med arbetet, men verkar som du drar just "folieringen" över en och samma kant, vilket är fel . Kan hålla med om att folieringen på bilen blev för jävlig ut, men sen finns det dom som verkligen kan foliera. Såg en firma på bug run 2011 som folierade live, det så så jävla vackert ut så det finns inte. Leta efter en riktig seriös firma, och be dom om referenser, gärna live. Polaren lämnade in sin e61 på foliering. Blev hur bra som helst.. lycka till lowenhart


De är inte ens ett "företag" ser jag när jag kollat upp det, Ringde och pratade med Skattevärket, ingen info alls fanns det om de. Blir att ta den andra vägen runt om du förstår, tar tid, men rätt ska vara rätt! Nog med OT nu! Fler röster på att han inte ska foillera sin skyline tack!


själv håller jag INTE me dig.. ska själv foliera min seat nästa vecka, mycke billigare å snabbare än att lackera. sen kan man återställa bilen till original igen om man vill de.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka