Usa blinkers till 850, var/hur?

Hej, är så att jag funderar på att köpa usa blinkers till min 855a. Jag har sökt en massa men inte hittat svaret på mina frågor. Jag har läst en massa om att det är olagligt. Men vissa säger att det är lagligt, det bror på om man har det lyser konstant eller något liknande? Har även hittat det på flera olika sidor. Där det även står att man måste köpa nya lamphållare? Men det är väll även då det blir olagligt? kan någon förklara hur man ska göra. Om det går att slippa köpa nya lamphållare, och isåfall vad det kostar? Exempel på blinkers: http://www.vparts.se/sv/artiklar/volvo/ . 0-95-.html http://www.hova.com/volvo-850-95-blinke . c-697.aspx



Svar på inlägget: Usa blinkers till 850, var/hur?



har läst vidare nu. Verkar så att vissa använder orginalhållaren men byter lampa. För det olagliga är tydligen att det lyser konstant orange. Dock tappar man ju lite av funktionen med usa blinkers, but still. mkt snyggare än orginal


Dumåste ha en särkild lamphållare till usa blinkersen som du köper på vovlo, i sverige tillåter man inte ett konstant lysande oranget sken frammåt, detta är inte lagligt, men vissa poliser och tekniker på SBP ser genom fingrarna, men de e sura pengar o få böter för, därför hade jag ombyggda på min, moddade blinkersen och Euro-spec hållarn så de passade, jag ville bara ha den lilla reflexbiten men med bibehållet varselljus o blinkersfunktion! Lycka till!


Jag monterade dit en 5w lampa med en sån hållare man har till glödarna i extraljusen, klippte av orginal pluskabeln till positionsljuset och tog det till 5ws lampan, fick borra hål i lyktan, men det lyser hela tiden och det lyser ytterst lite oranget:)


Okejokej, ja för som jag förstår det är det några som har kvar orginalhållaren. Men det får alltså inte lysa orange i positionslyset. Har då även läst om folk som borrar ett hål och sätter dit en extra lampa då. Det går väll även att köpa en sådan lampa som har två funktioner? i ett läge lyser den ljust konstant för att i det andra läget blinka orange. Detta har jag även sätt som en lösning.


saken e enkel, man får inte ha ett konstant lysande orange sken frammåt, vill man ha det kör man med en us spec lamphållare, vill man inte ha det men ändå ha reflexen, som jag tycker e de snygga med usa blinkers, så moddar man blnkershuset och hållarn så de passar!


Är precis min tanke! jag vill endast ha det "snygga" glaset, om inte funktionen fungerar som ändå är olaglig spelar ingen roll för mig Så jag kan alltså köpa något blinkersglas från någon av länkarna jag visade i första inlägget, och sedan ska det gå att modda in dem med orginala lamphållarna?


Vet inte hur många eftermarknads usa blinkers som finns, idag, jag hade volvo original, men borde inte vara nån skillnad, man får vara lite uppfinningsrik, hade hål igenom husets fäste för hållarn och hål i lamåhållarn som sattes ihop med enn tjock ståltråd o lite skarvande i plasten!


Du kan ju alltid köpa en sån här lampa annars http://www.garaget.org/video/113448


det var som fan! hur har jag lyckats missa denna? Är den E-märkt? e ju suveränt isf! EDIT: såg nu att den var olaglig och inte E-märkt! synd!





Jomen, jag tror polisen ser ännu mer igenom fingrarna med dom där lamporna, tillochmed vissa besiktningsmän lär ju se igenom fingrarna på dom där det är nog bra mycket mindre chans att åka dit med dessa än vanliga orangelampan


Någon som har erfarenhet av denna lampan vid besiktning? Jag har själv original volvo usa-blinkers på min s40 och där lyser det konstant oranget framåt vilket jag tycker är dösnyggt men besiktning är ju besiktning. (polisen har aldrig stoppat mig för det). Är det lönt att pröva denna lampan eller är det lönlöst? Går det inte annars att bara stoppa i en vanlig blinkerslampa istället för den dubbel poliga som lyser konstant? (jag vet bara att pröva) men någon som vet innan?


ja helt klart! utan tvekan! de e mer för min egen del jag tycker de var synd den inte var e-märkt, jag e en sån där fegis som nojjar sig för vissa saker, om de skulle ske en olycka och motparten hävdar att man inte blinkat etc o de framkommer man haft icke godkända prylar, att f-bolgen ska bli kinkiga. japp, jag vet, sjukt onödigt nojjigt! ^^


på s40in e de bara blinkers i blinkersen va? usa lamphållaren stängen spänningen, mendans en vanlig lamphållare släpper igenom den, jag e dålig på el, men de borde ju vara tämligen enkelt att fixa? passar en vanlig lamphållare på usa blinkersen till s40?


Det är bara blinkers i blinkersen på s40 ja. Är inte helt hundra nu men om det skulle passa så är det ju bara att byta lamphållaren, då kan man iofs byta hela blinkersen känns det som men det är ju det man vill undvika. Annars är det ju om det skulle funka med att sätta en vanlig lampa men du menar att den bara kommer lysa hela tiden med? Enklast är väl att pröva egentligen... Jävla dum regel från början att man inte får ha orange sken framåt. Så därför undrar jag om dom vore kinkiga med xenon/blinkers lampan... Dock var dem riktigt dyra 169:- styck!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka