Stylinglyktor - olagligt?

Hört av några den senaste tiden att det kommit en ny lag som säger att angeleyes och stylinglyktor som inte är monterade från fabrik skulle vara olagligt att köra med. Ville bara veta om det stämmer? Någon som vet?



Svar på inlägget: Stylinglyktor - olagligt?



Int hört nå om nå sånt. Int märkt heller för bimmern gled igenom besiktningen utan problem.


Ny lag och ny lag. Jag tror du helt enkelt fått höra om helbilsgodkännande som, om man är ordentlig, hindrar dig från att byta t.ex lyktor på bilen till annat än original. Dock är det sällan det brukar anmärkas så länge det lyser riktigt.


okej, bara några som nämnt det så blev lite osäker då jag själv funderar på byta. Men då lär det inte vara några problem tack för svaren!


Det skall inte vara några problem. Det du kan göra är att kolla där du skall beställa dem om de är godkända, det gör jag varje gång och det har fungerat bra.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka