Digital hastighetsmätare,varvtalsmätare osv.

Hejsan:) Har en Honda Civic från 1994 som jag skulle vilja fixa till lite. Såg på biltema att de hade digitala varvtalsmätare, och min bil saknar en sådan. Jag skulle även vilja ha en sådan hastighetsmätare. Och om det finns någon panel eller något, som man kan sätta vid förardörren typ. Där uppe. Har även en fråga om toning på denna bilen, bakrutan: Är det bara att skruva loss allting på bakrutan, så som torkarblad, stagen för öppning av luckan och listen? Tips på snyggt ändrör? Sedan vill jag även ha tips på billiga fälgar med sommardäck på, som man kan göra iordning. Behöver inte vara värstinggrejer, bara det är snyggare än plåtfägar. Gärna större än orginal också. Och som passar en Honda Civic 1.3 -94.



Svar på inlägget: Digital hastighetsmätare,varvtalsmätare osv.



Köp en original varvräknare istället från skroten. Bara plug in. Angående bakrutan, förmodar att det är en hatchback då du nämnde torkaren. Det går att lossa allt från rutan ja, men torkaren kan sitta som fan. Ändrör, snyggare och låter bättre med ett axle-back system, inte för stort bara. Svårt att hitta ändrör som inte ser så billiga ut.


Vet inte riktigt vad hatchback är men:P Det är delad baklucka, rutan går uppåt, den andra delen går nedåt:P Pickup-liknande:P Kan du länka något sådant? Jag tänkte inte lägga ut så mycket pengar på denna bilen:P Varvräknare satt det ingen orginal på bilen:/


hatchback är karosstypen, så din är en hatchback eller halvkombi som jag även har hört det kallats. Länka till vad?


Axle-back system:P


Går att få tag på nästan var som helst. Även svenska sidor har gott om dem.


Okej men fortfarande sugen på det digitala. Ersätter det det befintliga eller går det använda båda?


ingen aning





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka