vilka företag breddar fälgar?

Tjena. jag är på jakt efter ett företag som kan bredda plåtfälgar, så om ni känner till något företag så säg gärna till tack för hjälp



Svar på inlägget: vilka företag breddar fälgar?



Dessa sysslar med breddning av plåtfälgar:http://www.intera-sverige.se/


många mekaniska verkstäder kan men dom gör knappast reklam för sig. det ända problemet är att dom behöver en riktigt stor svarv för att få det riktigt bra och att dom har riktigt konstiga priser vissa gör det på en kafferast för lite fikabröd o vissa ska ha över 1000:- per fälg. så fråga runt lite hemmomkring är mitt förslag.


http://www.aluminiumsvetsarn.se , funderar själv smått på låta bredda fälgarna, men tycker det känns ut ganska saftigt och punga ut närmare 2500:- per fälg för att få breddat


Okejs.. tack så mycket grabbar


Polaren hade tänkt att fixa breddade plåtfälgar, någon som har en aning om vart man kan göra det runt trollhätte trakten?


kontakta skruffse här på garaget. Eller så tror jag wargia gör sånt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka