Söker styling tips Audi a4 avant

Tjaaa! Som ni ser på rubriken så söker jag lite olika tips och liknande om hur jag ska få min Audi lite fräshare och snyggare. Köpte bilen igår och är ett litet tag tills jag får körkort så har tid för att pilla med den! Den gick i Italien från 98-07 och har inte använts så aktivt senaste året så den är rostfri iallafall! Är väldigt sugen på sidokjolar av något slag då jag inte gillar listen som sitter på sidan nere vid dörrarna! Kom gärna med några förslag, även om sidor där man kan beställa grejor! Tack på förhand!



Svar på inlägget: Söker styling tips Audi a4 avant



Glömde skriva att det kommer nya fälgar så snabbt som jag får pengar över till det!


Tror det skulle va snyggare med framlycktor med svart runt reflektorerna om du förstår va jag menar? Grillen kan du ju byta till en utan emblem om man tycker det är snyggt. Fixa grill gallren till framspoilern. Ett billigare alternativ till kjolar kan ju vara att lacka de svarta nedtill i bilensfärg, tycker det gör mycket skillnad, och man slipper "rymdskepps" stilen som man lätt får med kjolpaket. Men jag gillar ju o andra sidan lite diskretare o mer "clean" styling.


Tack för tipsen, dock gillar jag inte grillarna utan emblem! Hur tror du det blir att sätta vanligt kromat "styling galler" på framspoiliern? Jag hade tänkt mig väldigt diskreta kjolar om det skulle vara några alls, får kika om man kanske ska lacka listerna istället som sagt!


Jag är ju väldigt allergist mot krom, men det kan ju funka, men då skulle nog jag göra något liknande i grillen där uppe, ser lite ihop plockat ut annars. Du kanske kan sätta sånt nät i den grillen också, men behålla sargen och emblemen.


Tack så mycket! får fundera hur jag ska göra med allt!


Som sagt, försök lacka eller ersätta saker och ting med krom som typ takrailsen, speglar etc och kanske tom. hotta upp originalfälgarna med en skvätt färg. Hur är det med ljusbilden på de där styling framlyktorna? de kanske kan vara fina att se på, men hur är det att se med dem, det brukar ju vara lite si och så med ljusbilden...Bästa är nog om man skulle få tag i ett par xenon lyktor men de kostar ju troligen en arm och ett ben... sitter det några flashiga lexus-style baklyktor föreslår jag att du plockar bort dessa omgående och skaffar ett par diskreta led- eller klarglas lyktor istället.


Ja men precis något sånt liknande jag tänkt mig! Du vet inte någon sida eller något som har såna grejor? På väg hem igår när jag nyss köpt bilen var lyset helkasst! men då var inte angel eysen i kopplade så får se vad som händer med dom i Tror att det sitter orginal lysen bak, även där får du gärna länka om du vet någon/några sidor med fina lysen! Har letat efter hemsidor med styling men tycker inte jag hittat någon vettig ännu!


Sen så kommer det såklart toning på bakrutorna!


Om du lackar nedre delen själv så se till att du använder rätt produkter (mjukmedel), då dem mjuka plastlisterna gärna vill tappa färg (flagna) efter ett tag. Toning tycker jag personligen går bort då det liknar lite skåpbil. *Snygga fälgar. *Sänkning. *Ev byte till annan front. Det är mina tankar och ideér





Jaa exakt, så långt har jag själv tänkt med! Jag gillar faktiskt toningen på a4an men det är som sagt en smaksak. Vad för front tycker du man ska statsa på då?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka