Pulverlackerade fälgar - knotter?

Hej. Har haft mina fälgar inlämnade på blästring och pulverlackering. När jag hämtade dem tittade jag inte så noga, men när en kompis krängde på däcken syntes tydligt knotter på "insidan" av ekrarna. Ser det ut så efter pulverlackering? De blästrade med fin sand och jag frågade upprepande gånger INNAN proceduren om det verkligen blir bra när man inte kör glasblästring. Killen jag snackade med påstod att det blir hur bra som helst, men tydligen har vi olika åsikter... Färgen är svart och ska sitta på en SUV. Kanske passande med "struktur" i fälgen? Tilläggas bör att "framsidan" på fälgarna är lev och fin.



Svar på inlägget: Pulverlackerade fälgar - knotter?



kanske missat lite antingen med blästringen, eller färgen?? för om utsidan är fin så är ju iaf blästringen bra gjord


någo konstigt är där.. Ja framsidan är fin men sidan på ekrarna är knottriga. de syns ju oxå framifrån.


Har du pratat med firman som gjort jobbet? Om inte, åk tillbaka och säg att arbetet är dåligt och att dom får göra om det.


Nä, jag såg de inte förrän jag kom till dem som krängde på däcken till mig. ja, jag får nog ringa dit på måndag.. Tur att jag inte har betalat ännu Riktigt drygt med allt asande fram o tillbaka..


Mm men du bad la dom skita i att kränga på däcken när du såg att de va fel på lacken iaf?


Knottrigt som apelsinskal typ? Garanterat miss i blästringen.


en kompis som krängde på dem, så det kostade inte många kronor. ja, som apelsinska, kanske inte riktigt så jävligt dock.


eller så e det förtunnt o ojämnt med färg bara. lämna tillbaka så dom får göra om dom





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka