Design på rallyknapp

Finkis ska bli trimmad under vintern! Den lilla saken som vi ska sätta i bilen (som för övrigt är 6 cm stor) går att sätta på och stänga av, och då vill jag ju ha en frän knapp till den! Såhär ser knappen ut. En dimljus-bild kanske inte passar så jättebra på en rallyknapp, haha ;D Hade tänkt mig att få på något klistermärke som har temat "rally", eller "fart" över huvud taget. Men det kanske inte finns så små klistermärken ? :o Tänkte en stund att jag skulle måla en rallyflagga med nagellack, men det kan ju aldrig sluta bra, haha Har någon förslag på vad jag kan göra? "Bildytan", eller vad man ska kalla det är 1,5cm bred och 1,1cm hög. Och så vill jag helst inte att den lilla lampan som är 4mm bred och 1mm hög ska bli övertäckt.



Svar på inlägget: Design på rallyknapp



gör bara en "påse" en halvrund ring på vänster sidan av " ljus hålet" så blir de en *** knapp:P haha ( med lite fantasi så ser alla !!


Haha herregud...


gör den bara svart, så skriv RÖR EJ med vit naglack på


Ja det vore något! Haha ;D


Eller så skriver du NOS på den..hehe


Det är ju till en volvo så varför bara inte ett stort R typ som v70R lite långsökt kanske :p hehehe


Får knappen ens plats i bilen?


Varför skulle en Volvooriginalknapp inte få plats..?


Jäkla liten bil:





allt går bara man vill ! min syster gjorde om någon knapp i sin bil så lämna hon den till nån som är stabil på hand så skrev hon Fast dock vare till neonrören under bilen men. ja. hoppas du förstår vad jag menar hehe xD


Gå inom en leksaksaffär och kolla klistermärken där.. Borde ju kunna finnas nått som passar eller om du känner nån som har en dyno maskin man gör små ettiketter med..


Sen gör du så att bakrutan lyser upp som indikatorlampa (alternativt så målar du allt svart och gör ett stilrent vitt +, så slipper du lägga timmar på knappen )


Den var riktigt frän!


ska finkisen få en everyday mod eller vad e det du skall göra för kul... Knappen som var sist här nu va frän!!


Se vad man kan göra med lite nagellack och nagelsmycken! Knappen har inget som helst med "rally" att göra, och kan inte påstå att den blev speciellt bra.. Men är nöjd ändå!


Och det är huvudsaken Fast skulle gärna sett mitt förslag komma till liv





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka