Ang montera kolfiberfilm.

ska montera kolfiberfilm 3d från biltema i saaben men undrar hur ska jag få till allt bra utan att lämna luftbubblor kan man använda såpa o vatten som man har när man monterar solfilm eller finns nått annat trick.



Svar på inlägget: Ang montera kolfiberfilm.



ingen aning om det fungerar? men har stoppat i min S80 med den filmen och det blev bra man får ha lite tålamod och värma och skrapa och värma och skrapa tills det blir bra helt enkelt


hittade en riktigt bra guide. http://www.kolfibervinyl.se/montera-kolfiberfilm.html


Hänger ju lite på vad det är för vinyl med, den från kolfibervinyl.se är det massor med småhål i så den är lättare att montera. Biltemas vet jag inte hur det är med. Bästa är att ta en bit och prova helt enkelt, märker du att det bubblar sig så testa med såpvatten.


använd såpa, skrapa och en hårtork för att göra filmen lite varm så följer den formen bättre. Thomas


njA SMÅHÅL O SMÅHÅL... Vinylen har sk rapid air teknik vilket innebär småsmåsmå luftkanaler som "dränerar" bort luften under vinyle o på sås sätt förhindrar bubblor. Biltemas har jag inte använt men ört anara säga att den har inga luftkanaler och är som ett stort klistermärke. Lyd rådet med såpvatten,hårtork ,skrapa och tålamord!!det sista är det viktigaste för ett perfekt resultat... *hmm undrar vem som var med o skrev den lilla guiden*


har köpt biltemas och det är som sagt va ett stort klistermärke utan luft hål men efter nån timmes pillande så fick jag ditt den, har klätt den stora panelen i saaben samt den runt vxl spaken. kommer lägga upp bilder senare idag.


testade även vänster bakspegel men det gick inge bra alls.


finns bild på den klädda panelen i min profil.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka