Fräscha upp bakljus!

Tjena! Mina bakljus börja bli lite matta/slitna! Nån som har nå trix för detta så att dom ser bättre ut?



Svar på inlägget: Fräscha upp bakljus!



borde gå om man tar riktigt fint våtslippapper och slipar lite, man kan ju lägga på klarlack också om man vill. har du provat att lägga vax eller liknande på?


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=156677 Där haru, det fungerar KLOCKRENT! dock har jag bara kört det på mina framljus, men många som säger att det fungerar på bakljus också!


Våtslip och klarlack, även nåt oljebad Finns ett x antal trådar om detta


Har inte provat nått alls! Ska nog prova ihelgen, låter bra med fint våtslippapper! Jimmy: Du vet att jag inte är så jävla inne i bilar


Våtslip/finkornigt sandpapper och dra av de yttersta fula lagret, spruta på förbannat tunt lager med plastgrund, sen klarlack på det. Då blir som som splirrans nya


Har alltid kört med vattenslip .. 1500 & 2000 papper.. rikfyllt med vatten och sen polerat upp det.. blir som nya! Dock får man polera lite då och då, men vad gör det, det ska ju hållas fräscht!


Tack för svaret alla! får bildbevis hur de blev efter helgen


Så här blev de, riktigt bra!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka