Rekommenderad hobbyspruta för lack av småprylar i interiör?

Hello! Är det någon som har pejl på om det finns någon färgspruta för hobbybruk med fin stråle för att applicera lite färg på en mindre plastbit? Funkar det med någon form av airbrush spruta? Det är som sagt inte speciellt stora detaljer som ska lackas.



Svar på inlägget: Rekommenderad hobbyspruta för lack av småprylar i interiör?



Varför köper du inte färdig lack på sprayburk? Dagens sprayburkar har riktigt bra munstycken för dylika jobb. Inte så de kan mäta sig med riktiga lacksprutor men tillräckligt bra i mina ögon.


Jag inbillar mig att det är för starkt tryck i dom för mitt ändamål, men det kanske det inte är?


Hanterar man dom rätt så kan man få till riktigt bra resultat. Inte för att jag är nån superhejdundrande lackerare men jag blir i alla fall nöjd.


Biltema har en spruta som fungerar bra för mindre hobby jobb. Till den finns det även olika munstycken att köpa till för olika ändamål. http://biltema.se/sv/Verktyg/Tryckluft/ . ffs-15454/


Här har du en liten spruta med "tunn" stråle. http://www.jula.se/fargspruta-082205 Har en själv, och tycker den fungerar bra till mindre bättringsjobb etc.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka