S4 sidolister till a4 b6

Hej! Finns kanske någon tråd om det här men ja hitta inget direkt svar. Det jag söker är på min a4 b6 04 så på listerna som är under dörren har klarlacken släppt så istället för att lacka om dom tänkte jag att jag kunde köpa s4 lister som är "gråa" istället. Jag vet inte om dom passar direkt? eller måste man bygga om dom. men har sätt flera som har så här så är det någon som förstår vad jag menar och vet vart man kan få tag på dem är jag tacksam för svar. Även den kromade s4 grillen den vet jag att det finns massor med trådar om men vilken ska man egentligen ha har hört att en del är för stora och inte passar? så även vart man kan köpa rätt grill!



Svar på inlägget: S4 sidolister till a4 b6



Menar du instegslisterna? Ser inga problem varför insteg från en Audi S4 årsmodell 2006 inte borde passa till din A4, årsmodell 2004. Själv har man M5 isnteg till sin 523-a. (Lite bredare dock, men de sitter an!)


nej inte insteg där är det redan S-line dom som sitter på utsidan under dörrarna! jo dom pasar kanske säkert man vart finns dom att köpa? gå till en vanlig Audi handlare eller?


S4delar köper du hos närmaste Audihandlare.


Äh, då vettefan, langa en bild?! Jag köpte mina vid bildelsbasen.se


http://www.garaget.org/?car=280122&image=2631850 såna som är på hans bil vill jag ha under bilen för då blir det samma färg under dörrarna som det är på bakkjolen mellan rören


Okej, nu börja de "klarna"! ... Men pm-a personen & fråga vart han inhandlat "listerna/skydden" ? Annars finner du dem säkert hos en Audi återförsäljare/verkstad. Du kan även "googla" dig fram, men då behöver du specifik namn/prod. nr.


Det är orginal på hans bil så frågan är om s4 passar på a4?


Dom borde passa då S4 är en stylad A4 med V8.


Dom passar som handen i handsken. Varje list sitter med 2st skruv var. sen drar man listen 1-2cm åt sidan så är dom lösa sen. Tror dock det är billigare att lämna iväg dom du har på nylack än köpa nya S4 lister. Men mycket snyggare med S4 listerna är A4 original! så kör hårt!





Listerna är samma som S4 så dom passar utan problem, finns att köpa hos audi handlare och på ebay. Den övre grillen passar även den från S4 (kolla min, den köpte jag på ebay för runt tusenlappen, tror det är ungefär samma pris hos en audi handlare) De undre grillarna/gallren ska passa med lite modifikation har jag för mig


Passar rakt av på B6:an, har satt dit på min.... Meen, va beredd att pynta för dom, dom är sinnessjukt dyra i Sverige. Betydligt mycke billigare i Tyskland.


jag får åka till en Audi handlare alltså! tack för hjälpen alla! en till fråga koppla in iphonen till stereon vad är smidigast att installera? har Concert stereon utan cd växlare. någon som vet?


Du kan köpa en DMC-box, då kan du koppla in telefon via aux-ingång och även USB Finns att köpa lite överallt, googla så finner du. Inte svår att koppla in och passar till originalstereon.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka