Kolfibervinyl, stor skillnad på filmer?

Ska beställa kolfibervinyl, men kan inte riktigt bestämma mig ifrån vilken firma Eftersom dom flesta har samma priser och hävdar ungefär samma sak om kvalité och utseende får man känslan av att dom säljer samma typ av film. Är dessa jag väljer i mellan om de blir inom Sverige http://www.stylingbutiken.se/kolfibervi . 0cm/3452-0 http://www.kolfibervinyl.se/product.htm . egory_id=9 http://www.soyafilm.se/product.html/3d- . ory_id=145 Annars blir det nog 3M ifrån USA, men är tveksam eftersom man säkert kommer åka på tull. Vad tror ni?



Svar på inlägget: Kolfibervinyl, stor skillnad på filmer?



Kolla här http://www.ebay.co.uk/itm/Carbon-fibre- . 467wt_1008 Har inte köpt där ifrån så jag vet inget om kvalité


ser ju ut att vara rätt värdelösa mått bara...


Håller med, ruskigt dåliga mått om man vill lägga större ytor. Ska man lägga små ytor verkar det ju vara rena kapet om det nu är någon kvalité i det, för sjukt billigt är de om inte annat.


Men om ni scrollar ner till info med text+bild så står det; "3D TEXTURED Vinyl Sheet Sticker You can have 1m, 2m, 3m.....30m in length, 0.6m, 1.27m or 1.53m in width. ( Self adhesive ) For Exterior or Interior use" Du/ni kanske borde kontakta försäljaren & fråga vad han menar med det. Är säker på att han även säljer i större storlekar.


Logiskt sätt borde dom ju även sälja i metervara. Om inte så faller ju en väldigt stor kundgrupp bort. Att bara sälja stora och små ark känns ju inget vidare...


Är det avancerade former den ska sitta på så rekommenderar jag 3M di-noc. Den är strukturerad och formbar med bra kvalite





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka