20" R-fälgar , Volvo

Såg att Infosite har tillverkat den välkända Pegasus fälgen i 20" nu I olika färger å annat. Någon som har beställt kanske? Kommer detta bli nya Ocean MK18 vågen? Fett iaf! Länk till modellerna: http://infosite.se/Aluminiumfalgar?page . t=s%C3%B6k MVH



Svar på inlägget: 20" R-fälgar , Volvo



http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=238271


idé att länka till en tråd som är låst.


Kommer nog inte bli en lika stor hit som Ocean MK18, men det är nog en hel del som kommer att köpa dom här


nästan lika mkt reklamtråd denna som den låsta. ville ge en liten "hint"


Varför är inte tråden om Ocean MK18 låst då??


Du tror inte jag sett den tråden innan? Och jag ville veta om någon beställt fälgarna och hur stort intresset är. Om de verklingen kommer bli som OceanMK18 Så ingen som har nått vettigt svar?


Personligen tycker jag att R fälgarna är uttjatade, alla har dom nu. Jag köpte oxå såna förra sommaren men sålde dom en vecka senare, just pga att alla har såna.


Ja klart de är vanliga men snygga..


Postorder (frakt 600:-) eller hämtas i butik (fraktfritt) Schysst av dom att inte ta ut nån fraktavgift om man hämtar dom själv!





Hehe komiskt


jävligt billiga iaf... och många utföranden det va inte dåligt.... Dessa kommer rulla på mååånga bilar i sommar e jag rädd för... sedan blir dom lika "tjatiga" som 19" versionen..


Då vill jag upplysa dig om låsningen av den länkade tråden är inte pga reklam utan; "På forumet ställer vi frågor eller ger svar, denna tråden finns varken eller." I denna tråden efterfrågas det om inköp, tankar och idéer om ny trend, vilket är okej.visst ger det reklam men inte medveten reklam efter min bedömning, så den är okej ur den aspekten också. // Mod peegee


Men herregud, har inte folk tröttnat på dessa fälgar? Dom är ju inte speciellt snygga heller


nej hade hoppats på atty få se 20" polaris kopior men det lär väl dröjja tills man gör en uppsättning själv i "de sneögdas land"..


ja jag håller med! känns som de blir några stycken iaf


Äh vadå de är ju en storlek större! då är de ju inte samma fälg höhö Ja 20" polaris hade vart nått!


kommer nog göra sig gött på v70in me de stora hjulhusen tycker dom borde börja tillverka super dtm i 19" å kanske tom 20?


De tror jag med! haha ja de kanske hade varit nått:P





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka