Ta bort toning på baklampor?

Som rubriken; Hur tar jag bort svart toningsfärg från mina baklampor på skonsammaste sätt? Bilprovningen hade åsikter om färgen på mina blinkers och gav mig en ombesiktning... Någon som har en bra lösning? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Ta bort toning på baklampor?



Du kan prova med nån polish typ grov lackrengöring eller med autosol och en polermaskin. Det sist nämnda funkade för mig med svart färg på baklysena. Tommy.


Thinner fungerade bra för mig


finns en slags cleaner man kan köpa på mekonomen som tar bort toningsfärg


aceton


Aceton funkar jävligt bra..men kan bli lite matt yta av det..


Precis och då blir det anmärknig på samma som att de är svartmålade, nämligen att det inte finns nån reflex i bakljuset. Kan avhjälpas med att polera med vax eller autosol. mvh Tommy:cool:


eller köp ett extra par om du nu vill fortsätta ha dem tonade och slippa massa arbete


Använde T-röd då mina underkändes på förra bilen. Godkänt efter det.


Orka skruva... Förra ägaren som tonade dom, varför han nu inte köpte ett par mörka original eftersom mittrampen är det, förstår jag inte.. snåle fan... Nä, dt lutar åt ett besök hos lokale Meknomenhandlaren imorgon. Tackar för tipsen!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka