Rolla bil mattsvart kostnad?

Hallå där, har tänkt att få min Saab 9-3 SS 04 rollad mattsvart på firma, vad kan man förvänta sig att detta kommer kosta ungefär? Tack på förhand



Svar på inlägget: Rolla bil mattsvart kostnad?



gör de själv, lär ju se förjävligt ut i vilket fall...


Rollad????? Hoppas du menar stripad/filmad!


Rollad på firma? Nu flyger grisarna. Maskera rutor och fram med rollern hemma, finns en anledning till att man rollar istället för att lacka


Jaså så det är en riktigt kass idé att rolla alltså?


Rolla bilen gör man när man inte har några pengar alls och själva färgen är värd mer än bilen, men du kanske menar att de ska lacka den mattsvart?


Rollar gör folk som inte känner att bilen är värd att kosta på en lack.....det borde din bil vara. Lämna in den och få den klädd i folie istället så går det att återställa.


om du menar att använda nån taskig färg och en sån roller som man har när man målar om vardagsrummet så är det inte nån bra ide nej.


Tack för era snabba svar, känns som ett ganska givet beslut då att inte rolla bilen!


absolut inte, vill du ha bilen mattsvart så är det bättre att foliera eller lacka på riktigt





Just nu så tillåter ekonomin ej att få bilen lackad eller folierad. Finns det några andra alternativ med ett resultat som är helt okej?


Gå till närmaste lackerare och fråga demB-)


Lackstift? Vad är det för lackskada du har? Jag kan nästan garantera dig att du får mer för bilen om du säljer den med lackskada än när den är rollad, därför ska du inte rolla den.


Någon lackskada har jag inte och bilen lär jag inte sälja dom närmsta åren iallafall.


garagelack kanske, om du känner nån som kan lacka, men det är väl kanske inte att rekommendera om bilen är i bra skick. tror nog det är bäst att spara undan till proffslackering.


Nä, men när du väl ska sälja den. Varför ska du lacka den då?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka