Tips på fälgar som liknar dessa

hallå! kan någon här ge mej några tips på fälgar som är ser ungefär lika ut som dessa? Krav:17" 4x100 ET mellan 35-45 Silver eller gråa fälgarna på bilden är: Barzetta Tendenza. vet om att det finns 17" 4x100 tendenza black, men eftersom jag inte vill ha svarta.. hittar jag inge annat blir de att måla ett par svarta, men de känns lite onödigt.



Svar på inlägget: Tips på fälgar som liknar dessa



ingen?? var just inne på sidan som jag tänkte köpa från och såg att de inte bara e färgen som var olika.. tendenza tendenza black http://www.vannetukku.fi/tendenza-black-p-27775.html (hittade ingen bra bild)


typ zito gtr ,ZITO FA 10, ZITO MILANO,Nitro Oxide , MSW 21 ,Nitro Shift , OZ Botticelli III ,Enkei Lusso ,TD Imola , Breyton Race GTP Slv , Ocean Deep , Ocean Hurricane ,König Capricorn . Från creatix.se och ralphs däck ! Finns ju sjukt många som är lik den där fälgen


tackar tackar:) tyvärr är ju såklart alla snygga fälgar alltid lite för dyra.. blir att leta vidare, bara att köra me dom gamla tills man hittar några:)


OXXO LUX är ganska lika:) Finns på Nordendäck.se


joodu OXXO LUX e ju heta! synd bara att dom inte passar, för de finns inga 4x100 va?


Jodå dom är rätt fina, har såna på mercan:) Kanske det här kan vara nåt för dig? http://www.nordendack.se/Falgar_Alumini . ET_37.html


damn då man int har 5x100! hah, satt o kollade på just domdär nu:lol:tror dom skulle vara finfina! kanske lite för mycke blingbling för mej:P men inge som gör nått men just nu så ser de ut som de blir just didär:) kollade åxå att de finns en finsk sida, vilket e bra(bor ju där/här så) får tacka för den fiina infon!


Dotz Mugello!


jodu Dotz e snygga dom, men är lite för dyra för att ha under en opel





Äkta BBS LeMans Tyvärr 50-60 000 för 4 st


Bygg om med naven från nyare opel med 5*100 iställetB-)


BBS LM vore något de! tyvärr kan ja bara drömma om de


kunde iof ta naven till skolan o få dom borrade till 5*100 gratis men naah e man later så e man


kollade just lite närmare in på inter action mesh II inox och kom fram till att dom ser nästa helt ut som tendenza black som ja funderade på tidigare menmen ser ut som om de blir inter iaf





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka