Ta bort sänkningssats på SAAB 9-3 ?

Hej! Jag har ett problem som jag grubblat på ett tag. Har en Saab 9-3 TX -10 som är sänkt, hur mycket osv vet jag inte då den var sänkt när jag köpte bilen. Jag har tänkt att byta tillbaks till orginal fjädring samt dämpare då den tar i över allt, kan inte ens köra över ett farthinder utan att den tar i och vintern ska vi inte ens tala om vad det låter under bilen av snön. Jag har som sommar däck 19'' men tänkte kanske byta dom till 18'' om jag skulle höja bilen (smart)? Men frågan jag har är följande: Tror ni att bilen kommer att se för hög ut med orginal fjädring och dämpare med 18'' fälgar? Hoppas att det inte allt för krångligt Tacksam för seriösa svar.



Svar på inlägget: Ta bort sänkningssats på SAAB 9-3 ?



Titta på en likadan bil som är orginal och med 18 tums fälgar och jämför. Den lär ju knappast se hög ut, det ser väl ingen orginal 9-3 ut att göra egentligen.


Jag har försökt att kolla men jag ser ingen större skillnad. Men har inte sett någon med 18 eller 19'' så det är svårt att bedömma hur det kan bli.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka