Stänkskydd På En V70. Hur Gör Jag För Att Plocka Bort??

Är så att jag har ett par stänkskydd både fram & bak på min V70 -04. Eftersom jag skall sänka bilen hade jag tänkt att plocka bort dem. Men hur gör man det lättaste? Har kollat lite snabbt och verkar som dem sitter med både skruvar och poppnitar. Tacksam för svar!!



Svar på inlägget: Stänkskydd På En V70. Hur Gör Jag För Att Plocka Bort??



Lättaste är väl då att skruva ut skruvarna och borra ur nitarna, så skulle nog jag gå till väga iallafall


Tack för svaret. Men har redan provat att skruva ut skruvarna men det funkar inte. Verkar som om dem sitter med någon typ av gummispärr. Ok, det tänkte jag inte på att man fick borra ut nitarna. Man är bra klok efteråt.


När jag monterade stänkskydd på min s60 så var det bara med nitar i alla fall. 3st nit per stänkskydd var det. Så ta en extra titt hur det ser ut för jag har svårt att tro att dom skulle vara skruvade.


dom sitter med aluminiumnitar å dom e rätt lätta att borra ur, dom kan sitta med skruvar å dom skruvar man


Med bara nitar sitter dem inte. För ett av stänkskydden lossnade när jag tvättade bilen. Och det var en skruv med typ "gummi" gängor.


det går att borra ur skruvarna med....men snyggast är om du har dom kvar när du sänkt bilen, det ser mer komplett ut tycker jag=)


Själv tycker jag tvärtom. Tycker inte alls att det är snyggt med stänkskydd på en sänkt bil. Men alla kan ju inte tycka samma.


Dom sitter bara med tre popnitar var! inga andra skruvar eller sånt!


borra





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka