Tillverka egna flagghållare till bil inför studentkörande-tips

Tjeena! Ska köra en bil under studenten nu i juni och dom som äger bilen vill ha två flaggor fram på bilen (som typ av någon politikers bilar osv ja..ni förstår) Frågan är, går att göra någon sorts hållare för flaggor? med någon magnet eller tillomed kanske dubbelhäftande tejp av nåt slag? det jag tänkt är, tänk er en bordsflagga ta "foten" från den och modda dit den på bilen, tror ni de funkar? Kom gärna med tips, gärna så billigt som möjligt.. vill inte borra ellernåt då ska användas under en dag typ. MvhSvar på inlägget: Tillverka egna flagghållare till bil inför studentkörande-tipsVad är det för material i foten. Vad betyder "modda dit den", limma, klistra, skruva, spika?? /Benny


vill helst inte borra eller spika, lim tror jag inte funkar då det kan bli märken efter de? eller? Vill jag hade tänkt nåt slags magnet typ men jag kommer inte på någon vettig idé.


Självhäftande Kardborre kanske kan funka? http://www.kjell.com/sortiment/el/elins . and-p40092


Var intressant men deska ju sitta ute på själva bilen typ vid framskärm/huv men däremot så hittade jag detta http://www.kjell.com/sortiment/hus-hals . ack-p50072 Borde inte de gå att borra hål i lämplig diameter för "flaggan" o trycka ner den sen låta magneten stå på bilens huv/skärm?


Ja borra alternativt limma fast flaggan på magneten?


Inte alls dum idé ska testa detta! Hoppas de funkar för de var ju ett billigt alternativ


En snabbis på google gav mig detta http://www.flagstore.se/p/flaggor/skarm . lagga.html


Det där verkar bra iaf. om det är rak slät plåt. /Benny


tror inte att han vill lägga ut 400 kr bara för att ha dem en dag Du kanske på något sätt kan låsa fast dem med motorhuven? stången går ner i motorrummet och låses fast när man stänger huven. vet inte om det är möjligt på din bil eller koll om du kan låna ett par husvagnsspeglar och sedan ta bort spegeln och sätta dit en flagga

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka