Smakråd- Färg till supra!

Ja, drömmen borde vara att få välja helt själv vilken färg man vill ha på sin bil. Man har regnbågens alla nyanser och dem mer diskreta dova färgerna. Jag har nu haft 2 vita supror- been there, done that. Detta har blivit min största mardröm. Vad finns det annars för passande färg på en supra. Jag gillar inte skrikiga kulöra färger men jag vill ändå inte ha en bil som "försvinner"! Mina krav är att den ska synas på ett bra sätt, den ska vara rå, clean och förjävlarns snygg...med massa massa häst! Jag gillar denna- Titan grey Men sen har vi även Anthracite/Monkey shit brown El mattsvart? El midnight purple kanske...men då e vi inne på en kulör färg. El har ni någon färg att rekommendera?



Svar på inlägget: Smakråd- Färg till supra!



Hej! Den dagen jag skaffar mig en supra så kommer den bära mattsvart eller rosa Rosa antar jag inte är något för dig, utan av de förslag du lagt upp här skulle jag valt mattsvart! Lycka till med allt!


Visst är det något speciellt över mattsvart! Ganska vanligt med matta färger nuförtiden så det handlar inte om att vara unik...men just den matta svarta nyansen får en att bli...rädd!


Har du redan en Supra pågång igen Jessica? Jag tycker dom översta fälgarna var bäst (liknar volk?) Sen angående färgen så kan du ju foliera bilen ifall du vill ha en custom färg snabbt


Jajamän! Volk e dem snyggaste fälgarna absolut! Men vilken färg??? Sjukt svårt, allt passar inte på en supra.


Jag tycker matta färger är helt inne nu.. tänk dig matt oranga fälgar och matt pärlemo lack


De e ju ingen Supra, men jisses vad snyggt!! Mattblå, i kombo med svart/grått och kolfiber. Jatack!


Candy Röd lär ju synas rätt bra men är ovanligt dyr... Problemet med den färgen är också att hitta någon som kan och vill lacka den


Titan Grey var nice, men den Matt blå som matteeee visade var riktigt nice. Hade kunnat passa bra på din Supra. Röstar för den Mattsvart är rätt rå, men börjar tappa stinget i mina ögon nu. Lite tråkig rent ut sagt.


Haha, isf får hon döpa den till "Matteeee-blå"





. Annars denna lila som NoFear har på olika delar på sin är så jäkla nice http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 9#p3130219 men antar att det inte är riktigt det som Jezzica vill ha. Du får snart dra igång din project tråd Jezzica.


grå/grön stealthfärg? Typ som Lambo Reventón. http://image.internetautoguide.com/f/au . ontjpg.jpg


...den va inte helt dum!


Jag tycker mattsvart är 2011... det känns inte så fräsht längre. Den första gråa ser rå, exklusiv, påkostad, enkel och elegant ut. Dom andra känns lite mer som fjortisbilar. Den blåa ser kalas ut på bmwn men frågan är hur det blir på en supra.


Matt mörkröd tycker jag ser riktigt bra ut. Kan man även ha lite mattvit och mattsvarta detaljer till....


matt silver/grå tror jag skulle funka.


Tycker Steel Grey på Lexus LFA optionslista skulle va snygg. http://kaizenfactor.files.wordpress.com . colors.jpg


Inte en "mörk" Supta till (eller grå/silver), det är så anonymt och du Jezz är allt annat än anonym ! bara färgen på din bil måste säga att här kommer Jezz, punkt slut ! Mitt förslag är nått av dessa färger med pearl/metallic för "gnistan", diskreta men ändå "egna" och synliga Utöver själva basfärgen så måste du oxå tänka på att ev svarta detaljer ska "bryta ut" och synas och därmed förhöja bilens utstrålning


nja matta färger känns inte helt 2012 för min del.. men ska du ha nått matt så satsa p Bernis val..ruskigt snyggt.. annars skulle jag säga våga vara annorlunda.. GULD SUPRA...hur många finns det?? KROM lacka den.....ball effekt o utseende...helvete o hålla kliniskt rent säkert.. Annars kanske en verkligen knallröd supra vore något... Titangrå var ju inte helt fel den heller men känns som en "vanlig" färg trots allt..


helt klart matt svart med silvriga detaljer.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka