"Styla" eller rättare sagt, fräscha upp en V50

Hej! Jag ska köpa mig en V50 inom en snar framtid och är sugen på att fräscha upp den lite. Den har redan en svart "XC grill", vinge och xenon halvljus. Jag tänkte byta skyltbelysningen i bak så att det ser ut såhär. Tänkte även fixa finare dimljus och parkeringsljus så att det ser ut såhär och såhär. Har även tänkt att tona rutorna. Det är inget jag vill ge mig på själv så vart kan man fixa det? Ungefärligt pris? Sen det dyraste av allt, nya fälgar. Bilen är svart, och jag har ingen aning om vilka fälgar man ska leta efter, finns ju miljontals! Kanske svarta fälgar med en röd rand, liknande dom här? Förslag mottages gärna! 17tum är det lagom storlek? Förslag på någon mer lättare styling som kan fräscha upp bilen? Mvh Marcus. BTW, någon som är sugen på att köpa min s40 så är den till salu!



Svar på inlägget: "Styla" eller rättare sagt, fräscha upp en V50



Fixa r paket, sänkning, stilrena fälgar( ej röd läpp), tona (kostar från ca 2000 o uppåt) sen är du klar


r paket? Sänka kanske vore något. Var kan man tona rutorna?


Ja r, finns spoilerpaket från fabrik, tycker det lyfter utseendet grymt mycket. Toning gör dom flesta bilglasföretagen...


Ska kika och se om jag hittar någon bild Då får jag hitta ett sådant företag då


annars kan du köpa kjolpaket. http://www.stylingfabriken.se/cgi-bin/i . artgrp=205 de har rätt snygga och stilrena kjolpaket!


Nja, det paketet gillade jag inte. Är inte så mycket för kjolpaket öht


ok


Kanske vore något med ögonlock till framlyktorna?


satsa på ett R desings paket, tonade rutor, 18" fälgar och sen de du tänkte göra sen är du i mål





Jag sökte efter R paket förut. Hittar det ingenstans alternativt så vet jag inte var jag ska leta. Var hittar jag det? Kan tillägga att bilen är av årsmodell 2006.


Mörk bil och mörka fälgar kan ibland bli lite dystert även om det kan se lite rått ut. Ljusa fälgar eller vita(!) på en mörk bil sticker ut mycket mer. Fast smuts syns ju mer på såna. Välj en med hyfsad off-set så att dom fyller ut hjulhusen mer, gärna lite fälgkant som syns. För ska man ändå lägga en massa tusenlappar på fälgar (och däck) så får man se till att det verkligen syns att man bytt hjul. 18" är lagom tycker jag, men 19" är inte fel det heller. En sänkning 3-4 cm så är du hemma, med eller utan kjolpaket. Silverfärgade rails och backspegelkåpor kan piffa upp.


Plus det du redan tänkt göra med belysning, enkla saker som blir snyggt. Rut-toning ja, men tänk på att det blir svårare att se ut också när det är mörkare ute beroende på toningsgrad.


Ska det vara cleant så skippa ögonlocken direkt. Kör som folk ovan säger ett par schysta fälgar ex BBS Nebula är snygga, tona rutorna osv


R design paketet är volvo orginal så du kanske kan se det hos dom om inte annat, men osäker på om det passar på 06a, det tidigare paketet hette väl Sport har jag för mig, också det volvo rg..


Tjejen säger precis som du att det ska vara silvriga fälgar. Kanske AEZ Valencia? Gillar många ekrar! 18" känns mer lagom än 19" för mig.


aa.. det kan man, men tror bara genom volvo än så länge.. Man brukar kunna se i deras månadsblad ibland vad det kostar, om inte annat kan man åka till sin volvo/bilia handlare o kolla med dom för det går att beställa löst från dom.


Ofan, får åka ner till volvo och kika


här hittar du alla tillbehör som finns på volvo http://accessories.volvocars.com/Access . ll/Details


Nedlack över alla svarta detaljer.. Vinge. Om ej R paketet så kan du kasta på ett par stänkskydd. Vindavvisare. osvosv





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka