Sänka bilen, bredda fram skärmar?

Hej, Har sänknings stötdämpare och ska plocka bort fjädrarna nu på min volvo 740, den kommer då bli så låg att det inte kommer gå att svänga för framhjulen tar i skärmarna. Tänkte "bredda" alltså dra ut fram skärmkanterna så att det går att svänga, men har inte den blekaste aning om hur jag ska göra, ska jag bända upp med polygrip eller vad går bäst? Mvh, Jocke



Svar på inlägget: Sänka bilen, bredda fram skärmar?



Att bända med polygrip lät läskigt Man brukar valsa skärmar, finns valsverktyg som sätts fast på navet och sedan rollar man skärmen samtidigt som man brukar få värma också så inte lacken spricker osv.!


Var kan man köpa valsverktyg? Har inte hittat nånstans.


http://www.blocket.se/jonkoping/Skarmva . 039659.htm Sen om just den är bra vet jag icke, har aldrig hållt på med detta själv så, lämnade in på firma när jag behövde göra det på gamla bilen!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka