Dieselkrök/dieselböj

Halloj! Funderar på att snickra ihop en diesel krök som utblås på bilen... Så söker bilder på era... Lägg gärna upp vilken storlek det är på den, vilken vinkel den är och vilket material ni gjort den i så det blir go puts på den. Är utblåset kapat vågrätt efter backen eller snett.? Så släng upp info och bilder så jag kan få en snygg krök! Alternativt om ni köpt någon snygg.. .Vart? //Richard



Svar på inlägget: Dieselkrök/dieselböj



bil?


V70 2.5t 98a


http://shop.klracing.se/sv/artiklar/avg . 4-boj.html


Är lite skeptisk till japps dämpare bara.. Tycker den ser helt ok ut men kanske inte passar på volvo... Dock så tror jag att denna sitter på denna bilen http://www.garaget.org/?car=44003&image=871882 (om ägaren inte gillar attt jag använder bild så plockar vi bort den.) http://www.garaget.org/?car=44003&image=1003539 den sticker inte så långt ut så tycker det är helt ok. På denna tycker jag den ser riktigt bra ut. (har skicket tlll ägaren för å se vilken dämpare det är..)


Det är väl ändå en likadan han länkade eller? Bra sida om du inte ser det, http://www.synsam.se/


Nej de var ju inte det så gå du in å kolla på sida istället...


Den e väl av samma typ som sitter på 855 ? Eller vad e de som skiljer?


nä pratade med ägaren och tydligen var den som satt på hemma byggd... Men tror att det kan bli bra med den som du skickade... Bra pris på den också!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka