Någon som vet hur man blir eller hur man går tillväga för att bli modell på bilmässor?

Tja. är två tjejer på 20 år som vill bli modeller på bilmässor, någon som vet hur man går tillväga eller vem de e man ska kontakta? Tack på förhand.



Svar på inlägget: Någon som vet hur man blir eller hur man går tillväga för att bli modell på bilmässor?



Smartast är väl att ta kontakt med arrangörerna som har hand om mässorna?


Jajo men hur får man reda på vem arrangörerna är då? Är inte så speciellt duktig på de hära men bilar eller vem som arrangerar evenemangen. Bara sjukt intresserad av att modella på mässorna.


http://www.custommotorshow.se/ Där borde du finna något att börja med kanske!


Utseende och styling är för det först helt fel forumdel, här på garaget snackar vi bara utseende och styling på bilar, inte kvinnor testa Off topic istället Lokala träffar kan du hitta på Skåne och Blekinge, vet dock inte hur många modeller de träffarna behöver Antar att många tar in modeller från någon agentur, så försök att hitta någon sådan kanske, eller starta en egen


Haha sorry men jag hittar ju inte på denna sidan, brukar inte vara inne här men så tänkte jag att ni bilkillar har antagligen mer koll på sånt än andra


Näe, med 6 skrivna inlägg har du inte varit här alls förut. Du har bara skrivit i de här två fåniga inläggen. /Benny


Får vi något smakprov på vad ni ska visa upp när ni ska vara modeller?


Nu ska vi inte ta i så vi spricker. Tösen vill vara med på utställningar, och av döma av det lilla man ser av utseendet på profilbilden så säger i alla fall jag; kör hårt och lycka till!


Precis! Tack så mycket hörredu,





Kolla runt i Skåne hos bilfolket om nån tex ska ha sin bil på Elmia då äre ju baa fråga om ni får stå modell bredvid deras bil.


Eller.. Nu är jag ingen expert på ämnet, då jag ehm..inte direkt har modellämnet i mig själv, men hade jag suttit i samma situation så hade jag gjort åtmindstone en av följande saker: 1. Skapat ett account på exempelvis Scandalbeauties. Det verkar vara en bra inkörsport till modellandet och mycket annat. 2. Skapat mig en portfolio. Hyrt in fotografer - gärna kända men känner man nån som fotograferar bra så är ju alltid det en början - så att man på det sättet bygger upp något man kan visa. 3. Fortsättning på tvåan. Denna portfolio vidarebefordrar man sedan till agenturer och företag. 4. Presenterat mig inför företagen personligen. Fälgföretag är ett exempel på företag som brukar hyra in modeller som presenterar deras produkter. Lycka till.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka