Addon kitt till volvo 740

Har tänkt att jag skulle skaffa addon runt om och då jag inte vill ha ursågat för dragkrok så har jag siktet inne på ett nytt kit i glasfiber, så min fråga är om någon vet om säljaren är seriös? Tycker priset är väldigt bra för ett helt kitt:) http://www.blocket.se/varmland/Addon_ki . =6&w=3 Mvh



Svar på inlägget: Addon kitt till volvo 740



är väl bara bestämma träff med han och kolla på det ?


Han bor 17 mil här ifrån, men är det någon som har köpt ett kitt ifrån honom som vet hur bra dom är gjorda osv?


angående priserna tyckte jag inte det var oseriöst billigt? vet en här som tar 300 för läppar och 500 för bak men då är inte läpparna speciellt stabila tyvärr men duger att köra med!


Såg ju riktigt bra ut, ganska billigt var det också. Om det bara är 17 mil kan det ju vara värt att åka om du är sugen på ett sådant kit.


Riktigt billigt jämfört med nytt iaf...


De är det och det var väldigt bra också, fick slipa lite grann för att få till passformen, men det får man nog göra vart man än köper glasfiber kitt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka