Volvo s80 t6 års 00 tips

Tjenare. jag har nyligen butt till men en T6:a års 00 och jag skulle vilja ha lite tips om vad man kan göra med den. Vanliga saker/snygga saker etc. Kom gärna med förslag som även är utanför detta område. tack för svar i förhand. Mvh Douglas



Svar på inlägget: Volvo s80 t6 års 00 tips



hej titta in på min profil och min gamla t6:a jag hade..där har du säkert några kul uppslag..kolla också mina byggbilder där finns det hur jag klär om lister och handsfack mm..


Jag tycker att det är riktigt grymt med carbon vinyl etc. Bilen får helt klart en annan look. Men Sådan vinyl blir så jävla dyr ifall man ska ha en del för skuff tak inredning m.m. Jag tyckte även om ditt avgassystem du får gärna berätta eller länka vart det är ifrån. tyckte även om hela temat på bilen riktigt najs


tackar... systemet som sitter där ar ett rostfritt sportsystem från kat. och bakåt.. Simons Sport som levererar detta.. Om du kollar på länken här:http://www.simons.se/Bildarkiv/02B-HAR_ . system.htmså ser du att de har min bil i sin produktkatalog också:-) http://www.simons.se/Katalog/VOLVO/VOLVO_S80.htmhär är länken till själva systemet.


ok, nice det kanske blir att beställa ett sådant system låter det bra?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka