Nyansskillnad på silverlack

Fram med en färgkarta och kolla vilken ton som stämmer in bäst på din lack. Finns olika toner utav din färg, lite ljusare, lite mörkare. Du fattar? Oroa dig inte, ta med dig bilen bara så fixar dom fram den rätta färgen till detaljerna.



Svar på inlägget: Nyansskillnad på silverlack



Jo, absolut. Men när man sett en del riktigt dåliga resultat undrar man om vissa verkligen har koll på detta... I försej, vänder man på det så finns det kanske många bra resultat eftersom de är ett väldigt få antal man lagt märke till som är dåliga :-)


allt går men silver är en av dom svårare.va med och välj nyans när du visar upp bilen ihop med lackeraren


Haha kanske de, Men sen så stötfångare och lister o dörrkanter så är det oftast ny vinkel när det går kant i kant, och då blir det annan nyans i stötfångaren som ligger imot skärmen, o då tänker man vilken jävla skit, stötfångaren blev påtok för ljus imot skärmen! Men då kan ju skärmen slutta neråt i nederkant medans stötfångaren är böjd uppåt. Om du förstår lite vad jag menar. Att ljuset lurar mycket, men sen är de busenkelt att få nyansskillnad. Kolla min saabs dörrar på första bilden, ser ut som ett schack bräde! Kolla noga bara så du inte får sliprepor. Finns inget fulare.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka