Valsning av skärmar Bmw e46, hjälp!

Ska försöka valsa skärmarna bak, men det är va lättare sagt än gjort. På dom flesta bilar är det ju en tunn plåt som man sakta men säkert viker upp snett under ifrån, men på e46 ska det inte vara så pass lätt. Här sitter det en ganska så tjock plåt som man inte rubbar i första taget + att det sedan sitter någon typ av karosslim eller liknande i mellan som gör det ännu svårare. Behöver tips/råd av någon som valsat just skärmarna på en Bmw e46, eller verkligen vet exakt hur man ska gå tillväga.



Svar på inlägget: Valsning av skärmar Bmw e46, hjälp!



Är de verkligen ingen här inne som har några erfarenheter att dela med sig av?


Kolla på stanceworks eller stancenation där borde någon ha gjort detta. Autopower vet jag ju att du redan finns på.


http://vorshlag.smugmug.com/Projects/BM . mp;k=uvVv6


Tack för länken! Va min fasa att man måste kapa av den där kanten. Lite ostadig på handen så har du en fin reva i bakskärmen


E46Fanatics är det som gäller om man vill få nån info http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=598528


Tack länken! Om jag förstått det hela rätt så sliter han ut denna gummilist eller vad man ska kalla det till skillnad i mot första länken där han kapar hela kanten?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka