Audi a4 Front Projekt Ombygge

Hallåj.. Tänkte jag skulle göra om min front på audin.. Eller ja jag har ju redan börjat så man kan väl säga att det är i gång. Har så många tankar på hur jag ska bygga upp detta.. Tänkte mig att jag ska slipa satan och spackla nu. Sen blir det nytt nät i svart och sen ska jag göra en läpp som sticker ut på kanterna. Tänkte att jag skulle göra en stång i miten på sidohålen. Vet inte riktigt om det blir omflyttning av DRL lamporna.. Sen till sist blir det att lackera nederdelen.. Om ni har förslag så är ni välkomna.. Som sagt.. mina tankar är i spinn och det snurrar massor av olika tankar.. Jag har börjat med att kapa ribborna så hålen i fronten har blivit större.. Så såg den ut innan. Och så är det just nu.. Det nätet som sitter där nu är bara tillfälligt.. Ville se hur det såg ut med silvrigt nät.. Därför det inte är något i mitten.. Hade bara till dom två hålen.. Tror det kommer bli snyggare med svart nät. Sen hur grova hålen ska vara i nätet har jag inte bestämt iheller.. Ska inföskaffa mig färg och nät. Sen har jag nog allt.. Ska spackla så fort solen kommer på besök igen.. Är lite kalt att stå ute och spackla just nu.. Kom gärna med en massa ideer..



Svar på inlägget: Audi a4 Front Projekt Ombygge



Snyggast vore om du kapa av plasten där nummerplåten går, och bygger ihop med resten av grillen, så att det blir en enda fet grill. Just sayin Men fortsätt sådär, det blir nog bra! Lycka till!


Lämna allt original + att du xenonkonverterar original dimljus och lacka nederdelen samma färg som bilen så kommer det att se 100 ggr bättre ut än det där


Jepp, håller mer föregående talare. Näten ser inte så roliga ut, inte DRL:erna heller men gör som du själv känner.


nej nätet ska bort, dit med en fet övertäckande grill bara!


Nätet ska inte vara silvrigt och DRL Ska flyttas så så som den ser ut nu kommer den inte att se ut när den är färdig.. Ska göra om mycket mer.. Jag har gjort en provisorisk bild på bilen hur det kommer att se ut.. Men den är på en annan dator och gjort på paint. Ska lägga ut den här.. 08 Jensen: Jag har funderingar på att göra det med grillen.. Men tror att man inte kan få det snyggt..


som det ser ut nu så är det bara grisigt,, men med lite känsla å framför allt FINISCH så kan det bli bra


lacka ner den och xenonkonvertera dimljusen! Blir nog inte snyggare än så på org front. Det där såg hemskt billigt och "tattaraktigt" ut


Jag har sett gamla a3'or med nya a6 fronten Riktigt fett, krävs dock fingerfärdighet men det går, och det är riktigt snyggt!


det är ju det fulaste som finns ju ser ju mest ut som ett ginatiskt könsorgan då ju





Bygg om till en B7 front när du ändå håller på, jag har en hemma liggandes som du får köpa


Ja asså den ser hemsk ut nu ja.. Det håller jag med om.. Därför jag måste göra den färdig snabbt.. Ja att göra den till B7 kan vara ett alternativ.. Audi_powah. Vad ska du ha för den då??


Här kommer en bild som jag har kladdat på i paint.. Men nu har jag ändrat mer på fronten.. hehe.. Ändrar hela tiden.. Som ni ser här så kommer jag att sätta en ribba i hålen så jag får dom stora hålen att bli två små. Sen det ni ser nere på sidorna kommer att bli en tjock läpp. Sen har jag ändrat så den nedre kanten i mitten ska flyttas upp och hela fronten ska sänkas neråt. Tänkte sätta DRL lamporna så dom står upp på kanterna.. Få se om det blir av eller inte.. Men ska hadla varor nu när lönen inträffar så man kan göra färdigt den.. Ska försöka få klart den innan ystads träffen..


Den står och tar platts bara, så du får den för 1250:- och sedan frakt på det, kan skicka billigt via bussgods! Har fan massor med saker kvar ifrån min Audi kom jag på Kanske något du vill ha -BNS-E 5.0 Navigator system ifrån RS4an -B7 Sidokjolar -B7 Komplett front -2x Ferrita Slutdämpare Och lite annat smått haha..De har stått i garaget länge, så du kan fynda om du vill





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka